Cryolipolyse

cryolipolyse-a-frejus

VET BEVRIEZEN MET DE ICESLIM VAN CELESTETIC !!

 

VET VERWIJDERING ZONDER OPERATIE !!                                                                                                       Cryolipolyse apparaat

Waar iedereen toch steeds weer mee te maken krijgt: Hoe veel we ook sporten en op onze voeding letten, de ‘probleemzones’ zoals buik, billen, love-handles, taile en dijen blijven maar zitten. Het vet op deze probleemzones kunnen u het gevoel geven dat u niet happy bent met uw lichaam.
Voor de mensen die het vet op deze plekken willen aanpakken, maar liever geen operatie willen, is een Cryolipolyse behandeling een mooie uitkomst die verbluffende resultaten heeft. Het is geen oplossing voor mensen met een body mass index (bmi) boven de 30.

Bij Sarina’s Beauty & Lifestyle word de behandeling uitgevoerd door DE ICESLIM.

De Cryolipolyse behandeling (in de volksmond bevriezen van vetcellen) is een ware hype.

Bij een Cryolipolyse behandeling wordt al na één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt. Het principe van Cryolipolyse is ontdekt door dermatoloog Dieter Manstein, verbonden aan de Harvard Medical School.
De behandelde vetcellen bevriezen en sterven af nl.na de behandeling worden de vetcellen als afwijkend gezien en sterven af. Dit proces heet apoptose. In de periode 8 na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd en zouden de eerste resultaten zichtbaar zijn. Dit proces gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen om de 4 tot 6 weken nodig. Soms is al 1 behandeling voldoende.

Tijdens de behandeling:

Vooraf aan de behandeling wordt op uw lichaam afgetekend waar de applicator geplaatst zal worden. Daarna zet ik de applicator op de afgetekende zone. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid inclusief de onderhuidse vetlaag in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling van een uur kunt u gerust een tijdschrift lezen, uw mail checken of gewoon even heerlijk relaxen. De eerste 10 minuten kan u een trekkend, branderig gevoel hebben, maar daarna word het gevoelloos. Gedurende 1 uur worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na het uur wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied 2 minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

Na de behandeling:

Kan je weer de orde van de dag hervatten, de huid kan nog wel rood zijn of je kan een tintelend gevoel ervaren. Dit gaat in de loop van dag weg.
Soms is op de plek van de behandeling een blauw plek ontstaan, maar dit gaat na een paar dagen weer weg

Na ongeveer 6 maanden zijn alle afgebroken cellen uit het lichaam. Uw huid zal niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen. U huid ziet er stralend en strak uit!!

De behandelde zones:                                                                                                                 20170921_112959

– Buik
– Billen
– Love-Handles
– Dijen
– Binnenkant/Buitenkant Bovenbenen
– Taile
– Bovenarmen
– Heupen

Contra indicaties:

– Infecties aan hart, hersenen of spieren
– Immuunziekte heeft (HIV, AIDS
– Op dit moment borstvoeding geeft of zwanger is.
– Last van hartklachten of een pacemaker draagt.
– Implantaten (metaal, plastic, of botcament) binnen behandelgebied.
– Last heeft van kanker, huidkanker of kwaadaardige moedervlekken.
– Last heeft van een nieraandoening.
– Epilepsie
– Huidziektes binnen het te behandelen gebied.
– Trombose
– Diabetes ligt eraan altijd in overleg met arts
– Leverproblemen

BOEK EEN GRATIS EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE

AANBIEDING: 3 Behandelingen (om de 4 tot 6 weken) voor 2 zones met 2 applicators nu €375,-

Prijzen:
1 Behandeling met 1 applicator       €125,-
2 Behandelingen met 1 applicator  €250,-
3 Behandelingen met 1 applicator  €375,-

 

20171120_184329

20171120_184256

20170921_112918

 

Screenshot_20170824-213547

Screenshot_20170822-204241(1)